ILMAINEN Hyvän syömisen minisparraus

Haluatko terveemmän kehon, energisen olon. Rennolla ja fiksulla syömisellä? Tule mukaan jo yli 300 henkilön läpikäymään hyvän mielen valmennukseen!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN!

Hyvän syömisen minisparrauksessa:

Keskitytään olennaiseen

Tee muutoksia asioihin, joilla on oikeasti merkitystä terveyden kannalta.

Syödään rennosti, mutta fiksusti

Laita syöminen oikeaan mittakaavaan. Riittää, kun syöt riittävän hyvin.

Viedään muutokset arkeen

Tee muutoksia, jotka sopivat omaan arkeesi ja elämääsi.

Tule mukaan nyt!

Hyvän syömisen minivalmennuksessa opetellaan syömään rennosti, mutta fiksusti. Saat viikon ajan sähköpostiisi joka päivä yhden viestin, jossa käsitellään jotain hyvän syömisen teemaa. Saat joka päivä myös yhden tehtävän, joka auttaa sinua tekemään hyviä muutoksia syömiseesi. Tehtävät ovat helppoja ja sopivat kaikille, riippumatta perusruokavaliostasi. Valmennus ei sisällä kiellettyjen ruokien listoja, valmista ruokalistaa eikä muitakaan asioita, jotka tekevät elämästäsi kurjaa ja syömisestä pelkkää kiristelyä. Tule mukaan nyt ja tee heti hyviä muutoksia arkeesi!

"Kiitos kurssista! Se on ollut ajatuksia herättävä ja olen tehnyt muutoksia ruokailuun. Lisäksi se on tuonut selvennyksiä kun on joistain asioista ollut epäilevä. Asia päivässä on todella helppo tapa omaksua asioita. Jos olisit laittanut 7 kohtaa/vk niin ei olisi toiminut niin hyvin. Tulee oikein ikävä sinun päivittäisiä sähköposteja."

Katja
Hyvän syömisen minisparraukseen osallistunut

Hyvän syömisen minisparraus on laillistettu ravitsemusterapeutti Kirsi Englundin suunnittelema valmennus, jonka tavoitteena on auttaa tekemään hyviä ruokavalintoja arjessa. Valmennuksessa opetellaan syömään vähän terveellisemmin, mutta rennosti.  

TULE MUKAAN TÄSTÄ!
Tietosi ovat 100% turvassa. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin. Jatkossa saat sähköpostiisi muitakin vinkkejä rentoon ja fiksuun syömiseen.
Close

50% Complete

Register for your free coaching call

Fill out the application below to get started.